Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge web prezentacije Lokalnet – Mreže internet portala. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Korišćenje materijala uz nepoštovanje pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Lokalnet zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na sajtu bez obaveze prethodne najave.

Ukoliko smatrate da je Lokalnet povredio Vaša autorska prava možete nam se obratiti putem e–mail adrese: info@severin.rs i mi ćemo uzeti u razmatranje Vaš slučaj.

Lokalnet poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala i stoga neće otkrivati niti distribuirati podatke korisnika trećoj strani osim u slučaju kršenja Uslova korišćenja i u slučaju odobrenja korisnika.

Više informacija možete pronaći na posebnoj stranici Politika privatnosti.

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Lokalneta, ne smatraju se delom sajta i Lokalnet ne snosi odgovornost za njih.

Lokalnet zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Lokalnet neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.