Saradnja

astrosky

Astrosky – Dnevni horoskop

Među prvim internet portalima sa kojima je Lokalnet ostvario saradnju, nalazi se Astrosky – portal koji se bavi horoskopom, tarotom i mnogim drugim temama iz oblasti astrologije. Saradnja između Lokalneta i Astroskya bazira se na besplatnom online servisu koji Astrosky ustupa svim članicama naše mreže. Konkretno, reč je o automatizovanom dnevnom horoskopu koji se svakodnevno, samostalno osvežava.

Potrebno je samo da ugradite kod na vaš sajt i ceo posao je završen. Astrosky dostavlja i potrebne bannere, grafička rešenja, koja možete postaviti na vidna mesta na sajtu i linkovati sa stranicom na kojoj se nalazi dnevni horoskop.

fotopres

Fotopres – Besplatne fotografije za medije i novinare

Uspešnu saradnju Lokalnet je ostvario sa portalom Fotopres, servisom za besplatno preuzimanje fotografija za medije, novinare i ostale pojedince, udruženja i firme. Svesni problema sa kojim se susreću novinari na malim medijima, autori sajta Fotopres su kreirali bazu besplatnih fotografija koju konstantno osvežavaju i dodaju nove fotografije koje novinari, ali i ostali pojedincu mogu da koriste u komercijalne svrhe na svojim sajtovima. 

Što se autorskih prava tiče, fotografije na Fotopresu spadaju pod CC BY-SA, odnosno, besplatno preuzimanje i deljenje pod istim uslovima, što podrazumeva navođenje izvora i autora fotografije.