Članice / Portal Naše Mesto

nasemesto-lokalnet

Osnovne informacije:

  • Web adresa: www.nasemesto.rs
  • Datum osnivanja: 13.11.2012.
  • Teritorija: Sombor, Kula, Vrbas, Odžaci
  • Broj posetilaca: 373.741 (Za period: 01.01.2018.-31.12.2018.)
  • Član Lokalnet mreže od: 16.05.2019.

Opis:

Portal Naše Mesto je registrovani internet medij koji postoji od 2012. godine. Naše Mesto se bavi dnevnim izveštavanjem o najvažnijim vestima i dešavanjima u Somboru i tri opštine: Kula, Vrbas i Odžaci. Na portalu je do sada objavljeno preko 4.000 informacija, veliki broj reportaža, intervjua, pa čak i jedan dokumentarni film u njihovoj produkciji. Za sve ove godine, portal je stekao veliko poverenje kod građana, što i dokazuje veliki broj poseta, iz meseca u mesec.

Kontinuiranim unapređivanjem kompletnog portala, redakcija je pokrenula nekoliko servisa, ali i drugih sajtova koji služe kako građanima, čitaocima portala, tako i kolegama novinarima. Za čitaoce portala, tu je pre svega servis za male oglase, koji funkcioniše putem SMS poruka, automatizovani horoskop, vremenska prognoza, dok je za kolege novinare i ostale pojedince redakcija portala pokrenula Fotopres – servis za besplatne fotografije

Portal Naše Mesto je komercijalnog tipa koji koristi najsavremenije metode i alate za distribuciju banner reklama. Oglašivači imaju uvid u broj prikazivanja banner reklame, broj klikova, a u izveštajima koje dostavljaju svakog meseca može se pronaći i koja banner reklama je imala najveći efekat. 

Svoje poverenje, portalu je ukazalo preko 30 klijenata koji već dugi niz godina konstantno reklamiraju svoje proizvode i usluge i unapređuju svoje poslovanje zajedno sa Portalom Naše Mesto. 

Pored banner reklama, portal nudi i objavljivanje, ali i pisanje PR tekstove sa ili bez follow linka. Ukoliko gradite SEO kampanju, Naše Mesto može biti odlična prilika za backlink. 

Takođe, sa njihovim marketing timom možete dogovoriti različite vrste promocija, počevši od nagradnih igara, anketa, kvizova, SMS ili email kampanja i još mnogo toga. 

Na kraju, nikako ne smemo zaboraviti Poslovni adresar, servis komercijalnog karaktera koji sadrži preko 70 privrednih subjekata iz lokalne sredine. Koncept Poslovnog adresara možemo uporediti sa „mini web sajtom“ na kome klijenti, oglašivači mogu postaviti svoje osnovne informacije, fotografije, ponude i sve ono što je neophodno za budućeg kupca ili mušteriju. Međutim, prava snaga Poslovnog adresara leži u dobrom pozicioniranju na Google pretraživaču. Preko 70% stranica iz našeg Poslovnog adresara zauzimaju prve pozicije na Google pretragama.